Hei! Fireside går gjennom en endring og Fireside.no er tatt ned for en periode, men du kan lese litt om tjenestene vi tilbyr her:

Foredrag og kurs

I samarbeid med blant andre Jannicken Jakobsen tilbyr Fireside foredrag og kurs både til organisasjoner og næringsliv. Vi kan dekke en rekke temaer som for eksempel kommunikasjon i og utenfor sosiale medier, god utnyttelse av teknologi og presentasjonsteknikk. Høsten 2016 har vi spesielt fokus på prosjektene "Nett. Vett?" og "Snakk om det!".

Les mer >>

Innholdsproduksjon

Ønsker du å markedsføre deg gjennom nyhetsbrev, blogg eller sosiale medier - men føler du ikke har tid? Mange opplever av daglig drift spiser opp tid og energi som burde ha vært brukt på markedsføring.

Fireside kan bidra med enkelttekster, større prosjekter eller ramme-/driftsavtaler.

Web- og programvareutvikling

Gjennom samarbeid med 8-bits tilbyr Fireside tjenester innen webdesign og prorgramvareutvikling.

Besøk www.8-bits.no for protefølje og tjenester!

Telemagic

Etter mange års drift på plattformen til Telemagic kan vi tilby en rekke tjenester som prosjektoppsett, list management, feilretting og tilpasning.

Ulike betalingsmodeller å velge mellom: time for time, stykkpris eller løpende supportavtaler.

Fireside Consulting

Fireside er et enkeltpersonsforetak med mange venner. Gjennom samarbeid med kompentente folk kan vi tilby en rekke tjenester. I tillegg til å holde foredrag og kurs jobber vi også som konsulenter på dialerløsningen Telemagic og tilbyr tjenester innen innholdsproduksjon for websider, blogg og/eller sosiale medier.

Lurer du på noe? Ta kontakt på telefon 458 313 06, send en sms, en e-post eller en melding i ditt foretrukne sosiale medium.

Du finner meg som @strogstad på de fleste sosiale medier, blant andre Twitter, LinkedIn, Facebook og Snapchat. Følg gjerne også bloggen min.